Beeldhouwweek
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel priv als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Intutief Beeldhouwen in Spanje - 22 t/m 29 juni 2019

Vorm geven aan wat er in jou leeft

Een bijzondere week met beeldhouwen, stiltewandelingen, gedichten,
meditaties, Innerlijke Beeldvorming, heerlijk eten, rust, zwembad,
natuur, eenvoud en ontspanning

Zin in een heerlijke creatieweek in contact met jezelf op een prachtige plek in de ruige natuur in de uitlopers van de Spaanse Pyreneen? Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de zomerweek Intutief Beeldhouwen op het landgoed La Miana.

Onder deskundige en inspirerende begeleiding van Marjolein Berger-Vos ervaar je in alle rust hoe het is om in contact met de steen je eigen vormen te laten ontstaan. Het proces biedt je inzicht in wat er bij je leeft. Het geeft ruimte om ontspannen in je lichaam te zijn en te realiseren waar jij echt behoefte aan hebt. Het laat je experimenteren met het wat loslaten van de controle, het ongemak voelen van niet-weten en het anders waarnemen. Maar bovenal laat deze week je ervaren hoe het is om met plezier en vrij te creren. Ervaring met beeldhouwen is niet nodig!

Aantal deelnemers: minimum is 6 en maximum is 12 personen.

Programma

De week start zaterdagavond 22 juni met een heerlijk diner rond 20.00 uur. Elke dag voor het ontbijt maken we, voor wie wil, een stiltewandeling met als inspiratie een gedicht van Marjolein. Na het ontbijt starten we om 9.30 uur met een korte meditatie en wordt er tot aan de lunch, rond 13.30 uur, gebeeldhouwd met tussendoor een koffie/thee pauze en aan het einde een reflectiemoment. Na de lunch ben je vrij om bijvoorbeeld lekker te relaxen aan het zwembad, te wandelen, de prachtige omgeving te verkennen of zelf verder te gaan met je beeld. Ook is er ruimte voor de individuele sessies van 1 uur, waarbij je kunt kiezen voor een coaching sessie Innerlijke Beeldvorming of een individuele beeldhouwsessie. Bij de prijs is 1 sessie van een uur inbegrepen. In overleg kan er nog een sessie worden afgesproken (niet bij de prijs inbegrepen). Elke avond hebben we een gezamenlijk 3-gangen diner.
Vrijdagavond sluiten we de week af met een reflectie en bewonderen we de beelden. Zaterdag 29 juni is het programma na het ontbijt afgelopen en is het tijd voor vertrek.

Locatie

Het landgoed van La Miana, gelegen in de uitlopers van de Spaanse Pyreneen, dateert uit de 8e eeuw. In de huidige vorm heeft het een oude voormalige pastorie (rectoria), een Romaanse kapel en er zijn runes van het middeleeuwse kasteel. Het is 50 hectare groot met velden, terrassen en bossen, en ligt in een prachtig natuur- en stiltegebied. Alle gebouwen liggen op 450 meter hoogte tegen de zuidhelling van de berg, met volop zon en in de zomer een verkoelende bries. Het Romaanse kapelletje verkeert in originele staat en is zeer karakteristiek voor deze plek. De voormalige pastorie is een eenvoudige, authentieke en sfeervol ingerichte accommodatie met 1- en 2-persoonskamers. Er zijn meerdere badkamers voor gemeenschappelijk gebruik. Alle maaltijden worden door de mensen van La Miana met veel liefde bereid.

La Miana ligt in Cataloni, 1500 km. van Amsterdam, 65 km van de Frans/Spaanse grens, 60-70 km. van de Middellandse zee en 130 km. ten noorden van Barcelona. Het is goed bereikbaar met de auto, trein, bus of vliegtuig via Girona en Barcelona. Kijk voor meer informatie en fotos op: La Miana

 

Voor meer informatie en aanmelding e-mail info@intotuition.nl of bel 0297-255967. De week kan inmiddels doorgaan!

Om een indruk te krijgen van de beelden die onder begeleiding van Marjolein worden gemaakt, zijn hier diverse beelden van cursisten te bekijken.

De beelden en gedichten van Marjolein zijn hier te zien.

 

IntoTuition
Workshops Beelden Lezingen

Kosten: Begeleiding beeldhouwweek

360,- voor

 6x stiltewandeling voor ontbijt

 6 ochtenden Intutief Beeldhouwen van 4 uur (incl. gebruik gereedschappen en materialen, excl. steen)

 1 uur individuele sessie Innerlijke Beeldvorming of Intutief Beeldhouwen

 Afsluitende bijeenkomst op vrijdagavond

 Fotos via een online fotoalbum na afloop van de week.

 

Kosten: Verblijf

539,- voor volpension verblijf op een
1-persoonskamer, of

434,- voor volpension verblijf op een gedeelde kamer

Inclusief

 7 overnachtingen

 7x ontbijt

 6x lunch

 7x 3-gangen diner met wijn, koffie/thee

 Koffie/thee tijdens de beeldhouwsessies

 

Niet inbegrepen

 Reiskosten

 Overige drankjes

 Toeristenbelasting 0,50 pp per nacht

 Reis en annuleringsverzekering

 

Voorwaarden

 Bij inschrijving geldt een aanbetaling van
150,-. Uiterlijk 6 weken voor vertrek dient het resterende deel van de Begeleiding Beeldhouwweek overgemaakt te zijn naar IntoTuition, bankrekeningnr. NL82 RABO 0101 761 570.

Het verblijf dient ter plekke te worden afgerekend met La Miana.

 De beeldhouwweek gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. Wacht met boeken van een vlucht tot aangegeven is dat er voldoende deelnemers zijn. Mocht de beeldhouwweek niet door kunnen gaan, dan wordt de aanbetaling teruggestort.

 Annulering: Tot 3 maanden voor vertrek zonder extra kosten; er vindt geen restitutie van de aanbetaling plaats.
Tot 1 maand voor vertrek is 50% van de totale kosten (begeleiding en verblijf) verschuldigd. Binnen 1 maand voor vertrek is 100% van de totale kosten (begeleiding en verblijf) verschuldigd. Het is toegestaan iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen.

 In aanvulling op bovenstaande voorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van IntoTuition van toepassing.

Ervaringen met workshops IntoTuition

Aandacht met Aandacht - alles is zo liefdevol verzorgd. Dankjewel Marjolein voor je aanwezig zijn bij ons allemaal, voor je treffende woorden en voor deze fantastische dag. Ik heb ontspanning, ontroering en plezier ervaren - Het beeld vormt een stil en krachtig anker naar mijn bedding en mezelf dragen.

Janneke

Wat een prachtige ervaring, een warm bad, diepgaand proces, creren zonder verwachting, ontstond een gedragen hart en raakte het mij diep, dank je wel!

Judith

Vandaag in een veilige bedding, weerstand in mijzelf doorbroken en in een flow van creatie gekomen. Wat een energie kwam vrij. Dank je wel Marjolein voor je warme en doortastende begeleiding en zalige verwennerijen. Een kado.

Sonja

Ik heb het zo naar mn zin gehad tijdens deze mooie workshop met ook nog een overheerlijke gezonde lunch! Het werken met de steen is een helend proces, waarin ik mezelf weer tegen kwam, maar uiteindelijk nieuwe energie ging stromen. Was fijn om samen met vriendinnen te doen en te delen. Marjolein leeft haar passie en haar liefdevolle en zorgzame begeleiding maakte het tot een onvergetelijke ervaring! Met een tastbare herinnering mee naar huis. Dank je wel voor deze dag, lieve Marjolein.

Renate