Cursus Intuitief Beeldhouwen
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Cursussen Intuïtief Beeldhouwen — 6 lessen

Aandacht voor jezelf

Het valt niet altijd mee om genoeg tijd voor jezelf te maken en echt aandacht te hebben voor wat er in jou leeft. Waar heb jij behoefte aan? Wat probeert je lichaam je te vertellen? Waar verlang je naar? Het is de intentie al beeldhouwend aan deze vragen aandacht te besteden, en te luisteren naar wat jouw steen/beeld je te vertellen heeft. Met ongeveer 4 deelnemers gaan we in een ongedwongen sfeer met elkaar het avontuur aan.

Leren door ervaren

Je wordt actief aangezet tot experimenteren en bewust gemaakt van de natuurlijke stroom in het proces. Je start een innerlijke reis, waarbij je bewust het niet-weten ervaart en wordt uitgenodigd de controle los te laten. Het boren van een gat helpt je daarbij; je aandacht voor de buitenkant van de steen verplaatst zich geleidelijk naar de binnenkant. Geniet van de natuurlijke en speelse vormen, die als vanzelf lijken te ontstaan.

Met haar heldere vermogens is Marjolein je gids om je tijdens de reis te helpen de subtiele aanwijzingen van de steen te doorgronden. Mocht je uitgebreider in willen gaan op een thema dat zich laat zien, dan kun je een afspraak maken voor een persoonlijke coaching sessie Innerlijke Beeldvorming.

Verdere informatie

In 6 lessen maak je je eigen beeld van speksteen. Beeldhouwervaring is niet nodig. Deze cursus biedt tevens een prettige gelegenheid meer vertrouwen te krijgen in je eigen creativiteit.

De lessen worden in het knusse atelier of in de tuin bij Marjolein thuis in Mijdrecht gegeven. De bijdrage voor 6 lessen is 180 euro (incl. BTW). Speksteen is verkrijgbaar bij de eerste les (2,50 euro per kg) of je kunt zelf een steen meebrengen.

Tijdens de laatste les worden de beelden desgewenst op sokkel gezet. Houten sokkels zijn in verschillende maten verkrijgbaar of kunnen zelf worden meegenomen. Mocht je meer tijd nodig hebben om je beeld in alle rust af te maken, dan kun je je inschrijven voor een nieuw blok van 6 lessen of voor een workshop met open inschrijving, 1 à 2 keer per maand op de vrijdagmiddag of in het weekend. De vermelde data zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers. Je schrijft je in voor een hele cursus van 6 lessen. Gemiste lessen kunnen, mits daar plek is, tijdens een andere cursusdag worden ingehaald of je kunt zelf iemand anders voor jou in de plaats laten komen. De kosten van het volgen van een losse les, indien daar plek voor is, bedragen 32,50 euro.

Bovenstaande prijzen gelden uitsluitend voor particulieren. Ben je zelfstandig en wil je een factuur ontvangen? Dat kan. Je betaalt dan de vermelde prijs excl. BTW. Vermeld bij je inschrijving je bedrijfsnaam en adresgegevens, dan ontvang je per e-mail de factuur.

Tot slot is het ook mogelijk met een eigen groep van 4-6 personen een cursus van 3 lessen af te spreken op data/tijden in overleg. De kosten daarvan bedragen 100 euro (incl. BTW), inclusief speksteen en sokkel. Ook andere combinaties zijn mogelijk.

Voor meer informatie of aanmelding bel 0297-255967 of stuur een e-mail naar info@intotuition.nl.

 

Hieronder staan een paar prachtige beelden van cursisten weergegeven. Meer foto’s zijn in dit album te zien.

TeamBeeldenTeamBeeldenTeamBeelden

Data 2019:

 

Woensdagochtend 
09.30 – 12.00 uur

9, 16, 23 en 30 januari
6 en 13 februari

 

Woensdagochtend
09.30 – 12.00 uur

- 27 februari
- 6, 13, 20 en 27 maart
- 3 april

 

Dinsdagochtend

10.00 – 12.30 uur

- 5, 12, 19 en 26 maart
- 2 en 9 april

 

Maandagavond
19.30 – 22.00 uur

11, 18 en 25 maart
1, 8 en 15 april

 

Woensdagochtend 
09.30 – 12.00 uur

17, 24 april
1, 8, 15 en 22 mei

 

 

 

Aanmelding cursus

info@intotuition.nl

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

IntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulieren

Zakelijk

Workshops

Cursussen

BeeldSpraak