Evenementen
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Evenementen en sponsoring IntoTuition

Raspen voor nieuw clubhuis Hockey Vereniging Mijdrecht

Op zaterdag 24 april 2010  hebben meer dan 100 kinderen een beeldje gemaakt tijdens een doorlopende workshop beeldhouwen. De opbrengst van deze dag was bestemd voor de verbouwing van het HVM clubhuis. Op deze stralende dag en met hulp van vele vrijwilligers konden de kinderen na de hockeywedstrijd hun creatieve talenten laten zien. Met veel aandacht en plezier werd er door de kinderen geraspt, geboord en geschuurd aan de steen. De beeldjes werden vervolgens van een houten sokkel voorzien, beschikbaar gesteld door BOS Houtloods. Aan de unieke en prachtige beeldjes te zien, blijkt wel dat sportieve en creatieve talenten prima samen gaan.

Veiling t.b.v. Stichting 4 Life en SV Argon, Mijdrecht

IntoTuition heeft diverse malen voor de veiling tijdens benefiet-diners een workshop beeldhouwen beschikbaar gesteld. De opbrengst van de benefietdiners ging naar Stichting 4 Life en SV Argon. Stichting 4 Life ondersteunt vrouwen en hun kinderen in Kenia.

 

Winnaars Jaargangenbeker VCV Golftoernooi 2010

Jaargang 1956 had tijdens het VCV Golftoernooi 2010, georganiseerd door de alumnivereniging van Nyenrode, de eerste prijs behaald. Naast een beker kregen de heren ook een workshop beeldhouwen van IntoTuition aangeboden. 26 april was het zover. Al snel bleek dat de raspen net zo behendig werden gehanteerd als de golfclubs met een heerlijke dag en prachtige beelden als resultaat!

Beeldhouwen bij Tennisvereniging Mijdrecht (2011-2015)

Tijdens het Kerngezond Open Jeugdtoernooi bij TVM worden allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd, waaronder een workshop beeldhouwen aangeboden door IntoTuition. Door tientallen kinderen wordt er flink gewerkt en kan er aan het einde van de workshop een mooi beeldje mee naar huis worden genomen. Onder de deelnemers aan het tennistoernooi worden elk jaar een aantal beeldhouwpakketten verloot.

Winnaars Jaargangenbeker VCV Golftoernooi 2008 en 2009

Elk jaar sponsort IntoTuition de prijs voor de winnaars van de Jaargangenbeker van het VCV Golftoernooi, georganiseerd door de alumnivereniging van Nyenrode. In 2008 was jaargang 1987 de winnaar en in 2009 jaargang 1969.

Voor informatie over (doorlopende) workshops beeldhouwen tijdens uw (bedrijfs)evenement kunt u met ons contact opnemen. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden. Bel 0297-255967 of e-mail info@intotuition.nl.

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen