Over IntoTuition
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Over IntoTuition

Vertel me iets

en ik zal het vergeten.

Laat me iets zien
en ik zal het
onthouden.

Laat het me ervaren
en ik zal het me
eigen maken.” 

Confusius

Marjolein Berger-Vos

IntoTuition is in 2004 opgericht door Marjolein Berger-Vos (1966). Zij volgde het BBA en internationale MBA-programma aan Nyenrode Business Universiteit, werkte 12 jaar in de ICT en werkte vervolgens enkele jaren in Werving en Selectie. In 2003 begon ze te beeldhouwen met steen en ervoer de krachtige metafoor van het beeldhouwproces voor persoonlijke ontwikkeling en processen binnen organisaties.

Eind 2006 besloot ze met haar bedrijf IntoTuition naast de verkoop van beelden ook ervaringsgerichte workshops beeldhouwen en lezingen voor organisaties en particulieren aan te bieden. Haar workshops maken regelmatig deel uit van interne leiderschapsprogramma’s of trainingstrajecten. De afgelopen jaren heeft zij zich verder ontwikkeld op het gebied van energiewerk en aura reading, en zet deze ervaring in bij haar werk. Marjolein is getrouwd met Peter en samen hebben ze drie kinderen.

Liefde en schoonheid

Elk beeld geeft me inzicht, maakt me bewust en zorgt voor een innerlijk veranderings­proces. Het beeldhouwproces zelf, met aandacht doorlopen, speelt daarbij de hoofdrol. Het uiteindelijke beeld is een liefdevolle herinnering aan het proces. Liefde en schoonheid vormen voor mij steeds weer de basis, wat overigens niet betekent dat het proces niet pijnlijk of verdrietig kan zijn. Liefde staat voor mij voor vertrouwen, het is goed zoals het is, en verbondenheid. Schoonheid staat voor mij voor troost, voor het licht in onszelf.”

Ieder mens is creatief

“Met mijn bedrijf IntoTuition verzorg ik workshops beeldhouwen voor organisaties en particulieren. Aan de hand van een intentie of thema nodig ik je uit het creatieve proces ten volle te ervaren. Iedereen kan het, want ieder mens is creatief. Ieder mens heeft een scheppend vermogen, dat op talloze manieren kan worden ingezet. Om tot creativiteit te komen, nodig ik je uit te gaan experimenteren en op avontuur te gaan.”

Op avontuur gaan

“Op avontuur gaan betekent zelf initiatief en verantwoordelijkheid nemen, en vertrouwen op eigen keuzes. Kies je voor zekerheid, dan krijgt creativiteit geen ruimte en blijf je in je huidige denk en gedragspatroon vastgeklonken zitten. Ga je op avontuur, dan ontstaat er ruimte om dingen te creëren die je nooit van tevoren had kunnen bedenken. Door de volledige aandacht op het proces groeit de verbinding met het uiteindelijk resultaat en dat tezamen geeft een voldaan gevoel.

 

‘Soms word je stil van binnen

het is alsof je je ziel kan aanraken

kwetsbaar maar ook sterk

je voelt je groeien….’

 

Innerlijke groei

Albast - 35 cm

2004

IntoTuition Beelden en gedichten Marjolein Berger-Vos 
Beeld: "Innerlijke groei" (2004), Albast

Te koop

“Kunst leeft van beperkingen
en gaat dood aan vrijheid.”

Leonardo da Vinci

Foto beeld: "Bezieling" (2006), Albast, door Marjolein Berger-Vos
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.TeamBeeldenBeeld: "Vrij" (2006), Speksteen, door Marjolein Berger-Vos

VerjaardagscadeauTeamBeeldenMarjolein Berger-Vos INtoTUition met beeld Vlinder

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

Ieder mens is creatief

Bezieling IntoTuition

Beeldhouwen
en Theorie U