Coaching Innerlijke Beeldvorming
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Coaching Innerlijke Beeldvorming

Het innerlijke beeld geeft je erkenning, rust en inzicht

Een sessie Innerlijke Beeldvorming nodigt je uit waar te nemen wat een bepaald vraagstuk in je leven aan emoties en gevoelens in je oproept. Door juist de innerlijke vormen van wat er bij je speelt, waar te nemen, daar liefdevol bij te blijven, te voelen en te accepteren, kunnen de vormen transformeren tot een innerlijk beeld, waarmee je verder kunt.

Belemmerende gedachten, gevoelens en overtuigingen komen in een ander licht te staan. Het innerlijk beeld geeft je rust en helderheid. Met de aangereikte inzichten kun je direct aan de slag om ze vanuit eigen autoriteit te integreren in je dagelijks leven. Daarmee ontstaat meer ruimte om jouw natuurlijk en uniek creatievermogen vrij en met plezier in te zetten, en datgene te doen waar jij blij van wordt.

Net als beeldhouwen in steen kan ook iedereen innerlijke beelden vormen. Het is een creatief en diepgaand proces, waarbij Marjolein voor bedding zorgt. Mocht het even niet lukken iets gewaar te zijn, dan helpt Marjolein je zachtjes weer op weg door haar afstemming op jouw proces. Veelal is één sessie voldoende om met de innerlijke beelden die je hebt waargenomen, zelf aan de slag te gaan. Jij bepaalt of en wanneer het tijd is voor een eventueel volgende stap, en aan welke vorm van begeleiding je dan behoefte hebt.

Een coaching sessie Innerlijke Beeldvorming duurt 2 uur. De bijdrage daarvoor is 160 euro *(incl. BTW) voor particulieren, en 180 euro (excl. BTW) voor zakelijke cliënten. Voor kinderen en jongeren geldt een aangepast tarief van 120 euro (incl. BTW) per sessie.

* Als de prijs een doorslaggevend bezwaar voor je is, neem dan contact op voor een mogelijke oplossing.

 

Neem voor informatie of afspraak contact op via info@intotuition.nl of bel 0297-255967.

Klik hier voor meer informatie over cursussen en (individuele) workshops. Kijk bij Beelden voor de inspiraties van Marjolein.

Het vurig verlangen
te gaan vliegen
laat de cocon openbarsten
Het ontworstelen
geeft de vlinder kracht
om vol vertrouwen
en met stralend hart
de vleugels te ontvouwen
en zo het leven
vrij te vieren

 

Vlinder

Albast - 2014

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

“Marjolein schept op natuurlijke manier een sfeer van vertrouwen, waarin ik me meteen op mijn gemak voel en open ben voor wat is. Het valt me op hoe invoelend Marjolein is en gevoelsmatig steeds dicht bij me blijft. Haar vragen geven steeds weer openingen en leiden tot nieuwe inzichten, die ik alleen niet gekregen zou hebben. Daarnaast heb ik er ook heel concrete handvatten aan over gehouden die me helpen te handelen in voor mij lastige situaties. En dat alles in één sessie van 2 uur Innerlijke Beeldvorming.
Echt super. Dank je wel Marjolein!”

Andreas (59)

Ik vond het heel bijzonder met jou. Onze ‘bedding’ heeft ruimte gemaakt ergens diep in me, en ook in mijn werk: vandaag heb ik de communicatiestrategie als ‘bedding’ gepresenteerd en mijn collega’s omarmden het van harte! En ik heb intense dromen gehad de afgelopen nachten. Die komen vast uit die donkere diepte in mezelf waar nu ook wat meer ruimte is dankzij jouw aanraking.

Iris (46)