IntoTuition: Lezing Beeldhouwen en U-Theorie
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Lezingen & publicaties

Lezing voor uw organisatie

Creativiteit maakt mensen gelukkig. Onze intenties bepalen de ontwikkeling van onze toekomst. Aan de hand van het beeldhouwproces en de U-theorie van Otto Scharmer zal Marjolein Berger-Vos met u verkennen hoe het creatieve proces werkt en in het dagelijks leven en werk kan worden gebruikt om tot resultaten te komen die u niet van te voren had kunnen bedenken.

Lees meer over de U-Theory: Leading from the Future as It Emerges

Voor een groep tot circa 50 personen kan aansluitend of op een andere dag ook een beeldhouwworkshop worden verzorgd. Voor meer informatie en/of een offerte kunt u contact opnemen via info@intotuition.nl.

Uitgever: Uitgeverij Quist

Jaargang 1, nr. 1, januari 2008

ISBN 978-90-77983-25-6

ISSN 1875 - 4376

Publicaties

Aandacht geven en ontvangen is rijkdom

Liber amicorum voor Prof. Dr. Paul de Chauvigny de Blot SJ Lic.Ph

Ter gelegenheid van zijn afscheid als Hoogleraar Business Spiritualiteit aan Nyenrode Business Universiteit

Uitgeverij Quist, 2013

Artikel:
Doen wat je nu te doen hebt —
Marjolein Berger-Vos, pag. 59-61

 


Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode

Een artikel over beeldhouwen en business spiritualiteit is in de eerste uitgave van het Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode gepubliceerd onder de titel “Beeldhouwen maakt mensen bewust van organisatiewaarden”, geschreven door Marjolein Berger-Vos (dec 2007).

Over de spiritualiteit van zakendoen en de zingeving van Management, onder redactie van o.a. Prof. dr. Paul de Blot SJ. Verschijnt 4x per jaar.

Missie: Mensen breder bewust maken van de innerlijke bezieling van organisaties

 


Artikel op www.vrouw.nl

“In gesprek met Marjolein Berger-Vos” door Aviola van Driel voor www.vrouw.nl over de beeldhouwworkshops van IntoTuition (okt 2008).

Ik realiseer me dat ik niet bang ben voor het resultaat. Ik ga het gewoon doen. 'Gewoon doen' is ook het motto van Marjolein. Ik geniet enorm van haar workshop. Marjolein stuurt wel, maar zonder zich te veel met ons te bemoeien. Daarbij werkt haar enthousiasme aanstekelijk. De gedreven passie op het gezicht van collega Bibi doet me goed. Ik zie dat zij de controle wil houden over haar beeld en dat het resultaat belangrijk voor haar is, maar ook dat ze die controle uiteindelijk los kan laten. De chaos die ik heb gecreëerd op mijn steen, boor ik weg. De irritatie die ik voel door de chaos, verandert gaandeweg in ontspanning en tevredenheid. Mooi is mijn beeld niet geworden, maar wel 'moi'.’

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen