Workshop TeamBeelden
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Workshop TeamBeelden

Ontwikkeling van teams (4-50 personen; 3-6 uur)

Samen beeldhouwen schept een ongedwongen en vertrouwelijke sfeer. Door zich over te geven aan het beeldhouwproces laten mensen een andere kant van zichzelf zien. Dat draagt bij aan het versterken van de onderlinge band. Bij deze workshop staat het werken vanuit vertrouwen en het volgen van steen en intuďtie centraal.

Werken vanuit een intentie

Door een gevoel of intentie te koppelen aan het te maken beeld, wordt kennis gemaakt met het stellen van een doel, zonder een concrete vorm voor ogen te hebben en het proces er naar toe te kunnen overzien. Het blijkt dat juist door te concentreren op het proces en te luisteren naar het eigen verlangen, er ruimte ontstaat voor vernieuwing, maar ook voor elkaar. De deelnemers zullen actief worden aangezet tot experimenteren en bewust worden gemaakt van hun eigen verantwoordelijkheid voor het proces.

De workshop wordt afgestemd op een thema dat binnen de groep of de organisatie speelt. Voorbeelden zijn: het verankeren van (organisatie)waarden, omgaan met verandering, loslaten, vertrouwen, creativiteit en persoonlijk leiderschap.

Gezamenlijk beeld

Naast een eigen beeld kunnen de deelnemers tegelijkertijd ook aan een gezamenlijk beeld werken. Dit proces geeft een natuurlijk beeld van de wijze van samenwerken en ieders rol in het systeem van de groep. Het proces biedt de mogelijkheid de groepsdynamiek zichtbaar en bespreekbaar te maken en daarmee tot een betere samenwerking te komen. Het gezamenlijke beeld vormt na afloop van de workshop een tastbare herinnering aan het proces.

Theory U: Leading from the Future as it Emerges

Aan de hand van Theory U van Otto Scharmer (zie ook Beeldhouwen en Theory U) wordt aan het einde van de workshop met de deelnemers op het proces gereflecteerd. Deze workshop kan ook onderdeel uitmaken van bijvoorbeeld een training of veranderingstraject. IntoTuition heeft contact met diverse trainers, coaches en adviseurs of kan in overleg met een partij van uw eigen keuze, een programma samenstellen.

IntoTuition maakt gebruik van diverse locaties, maar kan ook op een door u gewenste locatie de workshop verzorgen. Als het weer en de locatie het toelaten, wordt er in de vrije natuur gewerkt.

Voor meer informatie bel 0297-255967 of stuur een e-mail naar info@intotuition.nl.

IntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulierenTeamBeeldenTeamBeeldenTeamBeeldenIntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulieren

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

IntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulieren

TeamBeelden

UitBeelden

BeeldVormen