Workshop BeeldVormen
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Workshop BeeldVormen

Vorm een Beeld van en met uw relaties (2-50 personen; vanaf 3 uur)

Samen beeldhouwen schept een ongedwongen en vertrouwelijke sfeer. Door zich over te geven aan het beeldhouwproces laten mensen een andere kant van zichzelf zien. Dat draagt bij aan het versterken van de onderlinge band. Bij deze workshop staat het werken vanuit vertrouwen en het volgen van steen en intuïtie centraal.

Door een gevoel of intentie te koppelen aan het te maken beeld, wordt kennis gemaakt met het stellen van een doel, zonder een concrete vorm voor ogen te hebben en het proces er naar toe te kunnen overzien. Het blijkt dat juist door te concentreren op het proces en te luisteren naar het eigen verlangen, er ruimte ontstaat voor vernieuwing, maar ook voor elkaar. U zult verbaasd staan van uw eigen creativiteit en de creativiteit van uw relaties. U zult samen een intense voldoening ervaren!

Samen beeldhouwen is een uniek relatiegeschenk, waarbij u echt aandacht kunt schenken aan uw relatie. Voor mensen die een intensieve samenwerking overwegen kan samen beeldhouwen een goede basis van vertrouwen scheppen om vervolgens tot een evenwichtige samenwerking te komen. Ook biedt samen beeldhouwen de mogelijkheid om in een vroeg stadium inzicht te krijgen of er wederzijds voldoende vertrouwen is voor een samenwerking.

Voor meer informatie bel 0297-255967 of stuur een e-mail naar info@intotuition.nl.

Begin oktober 2008 kwamen Aviola van Driel en collega Bibi Veth van de website Vrouw.nl langs om een workshop beeldhouwen te volgen. Hieronder vindt u een deel van het artikel dat Aviola schreef n.a.v. haar beeldhouwervaring en een interview.

"Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase. Just take the first step."

Martin Luther King

Ik realiseer me dat ik niet bang ben voor het resultaat. Ik ga het gewoon doen. 'Gewoon doen' is ook het motto van Marjolein. Ik geniet enorm van haar workshop. Marjolein stuurt wel, maar zonder zich te veel met ons te bemoeien. Daarbij werkt haar enthousiasme aanstekelijk. De gedreven passie op het gezicht van collega Bibi doet me goed. Ik zie dat zij de controle wil houden over haar beeld en dat het resultaat belangrijk voor haar is, maar ook dat ze die controle uiteindelijk los kan laten. De chaos die ik heb gecreëerd op mijn steen, boor ik weg. De irritatie die ik voel door de chaos, verandert gaandeweg in ontspanning en tevredenheid. Mooi is mijn beeld niet geworden, maar wel 'moi'.

TeamBeeldenTeamBeeldenTeamBeelden

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

IntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulieren

TeamBeelden

UitBeelden

BeeldVormen