Workshop BeeldSpraak
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Workshop BeeldSpraak

Individuele workshop (4 uur) - Aandacht voor jezelf

De individuele workshop is bedoeld voor mensen die in alle rust de essentie van hun eigen creativiteit willen ervaren.

Het valt niet altijd mee om genoeg tijd voor jezelf te maken en echt aandacht te hebben voor wat er in jou leeft. Waar heb jij behoefte aan? Wat probeert je lichaam je te vertellen? Waar verlang je naar? Het is de intentie al beeldhouwend aan deze vragen aandacht te besteden, en te luisteren naar wat jouw steen/beeld je te vertellen heeft.

Je wordt actief aangezet tot experimenteren en bewust gemaakt van de natuurlijke stroom in het proces. Je start een innerlijke reis, waarbij je bewust het niet-weten ervaart en wordt uitgenodigd de controle los te laten. Het boren van een gat helpt je daarbij; je aandacht voor de buitenkant van de steen verplaatst zich geleidelijk naar de binnenkant. Met haar heldere vermogens is Marjolein je gids om je tijdens de reis te helpen de subtiele aanwijzingen van de steen te doorgronden.

De kosten voor deze individuele workshop van 4 uur bedragen 235,00 (incl. BTW). Deze prijs geldt uitsluitend voor particulieren. Ben je zelfstandig en wil je een factuur ontvangen? Dat kan. Je betaalt dan de vermelde prijs excl. BTW. Vermeld bij je inschrijving je bedrijfsnaam en adresgegevens, dan ontvang je per e-mail de factuur.

Door het intensieve en persoonlijke karakter van deze workshop, is deze zeer geschikt om gecombineerd te worden met een coaching sessie Innerlijke Beeldvorming.

Voor meer informatie bel 0297-255967 of stuur een e-mail naar info@intotuition.nl.

Deelnemer individuele workshopTekstvak: ‘Na het lezen van een artikel door Marjolein in Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode, was ik met name getriggerd door het feit dat zij aangeeft dat je niet werkt met een resultaat voor ogen, maar dat je het proces zijn gang laat gaan. Ik geloof daar steeds meer in en heb echt ervaren hoe het werkt met beeldhouwen. 
Prachtige ervaring en een erg leuke dag gehad. We zijn wel een beetje over de tijd heengegaan, maar dat zegt veel ....’
Paul Joosten, Dutopia BV
Beeld deelnemer workshop: Paul Joosten

 

‘Als ruwe steen geaccepteerd

Samen gepolijst

Waar mogelijk ruimte geschapen

Met hernieuwde energie weer verder

Nieuwe ervaringen tegemoet

Deuken uit het verleden houden hun plekje

Ze verliezen hun scherpe kantjes

Maar geven een bijzonder karakter

Ze maken uniek

En doorbreken de rechte lijnen’

 

Beeld deelnemer individuele workshop: Jacolijne Coops

 

Wil je nog even laten weten dat ik ook "the day after" nog steeds zeer tevreden ben met alle (!) resultaten van de workshop. Ben trots op mijn “WC-rolhouder” en zie parallellen tussen de bewerking van de steen en de zoektocht in het leven in het algemeen. Dat geeft rust in mijn hoofd.

Bedankt voor de inspiratie en veel succes met de ontwikkelingen van je bizzz.

Deelneemster individuele workshop

 

Dank je wel voor de bijzonder inspirerende dag. Ik heb er van genoten en kijk met veel plezier naar ‘mijn’ steen die staat voor hoe ik als horse assisted facilitator wil werken

 

 

Jacolijne Coops

The Horse Assisted Leadership Academy

 

 

Onverwacht, maar niet minder welkom

Anders, maar niet minder geliefd

Oorverdovende stilte

Ingeborg

TeamBeeldenTeamBeeldenTeamBeelden

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

IntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulieren

Zakelijk

Workshops

Cursussen

BeeldSpraak