Exposities
Expositie KunstErf
IntoTuition Beelden en Gedichten Marjolein Berger-VosExpositie Rabobank Veenstromen 2007
INtoTuition Marjolein Berger-Vos Beelden en gedichtenExpositie Industrieele Groote Club 2005
IntoTuition Marjolein Berger-Vos Beelden & GedichtenExpositie Galerie Art Vine 2008
Beelden en gedichten IntoTuition Marjolein Berger-Vos

Expositie KunstRondeVenen, Mijdrecht (25 & 26 mei 2013)

Tijdens KunstRondeVenen was Marjolein met haar beelden en gedichten te gast bij de biologische zorgtuinderij De Kweektuin in Mijdrecht. Heerlijke plek om dit te doen en genoeg ruimte om de ongeveer 400 bezoekers te ontvangen. Er werd flink gebeeldhouwd door jong en oud, wandelingen door de kas met posters van beelden met hun gedicht en heerlijke gerechten van David Hague. Verder was er een expositie van Kweektuin-medewerker Frederik Mulckhuyse en van kok David Hague. Eind mei 2015 is de volgende editie van KunstRondeVenen.

Expositie KunstRondeVenen, Mijdrecht (30 & 31 mei 2015)

Tijdens KunstRondeVenen exposeert Marjolein samen met Carolien Straver (schilderijen) bij IntoTuition (Reiger 6 in Mijdrecht). Naast het bekijken van de beelden en de schilderijen, kunnen bezoekers ook zelf aan de slag met een stukje speksteen. Als er gelegenheid is, kan Marjolein een korte reading op het beeldje doen. 

Op zondag rond 14.00 uur arriveert de Kunstkaravaan. De karavaan, bestaande uit leerlingen van Stichting Kunst Rond de Venen en leerlingen van de Jeugdtheaterschool Abcoude, zal verschillende optredens verzorgen, geïnspireerd op kunstwerken van de kunstenaars. Kijk op Facebook, IntoTuition, voor alle ateliers die bezocht worden.

De volgende editie vindt plaats op 27 en 28 mei 2017. Meer informatie over KunstRondeVenen op www.kunstrondevenen.nl.

IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Exposities en concerten “Muziek in Beeld”

Exposities Marjolein Berger-Vos: Opening expositie Industrieele Groote Club door Marjoleine de Vos, redacteur NRC-Handelsblad. 

Foto: Marjolein Berger-Vos

Expositie Buitenplaats Wester-Amstel, Amstelveen
(12-29 mei 2016)

Van 12-29 mei exposeerden Marcel Straver (schilderijen) en Marjolein (Beelden & Gedichten) in het prachtige koetshuis van Buitenplaats Wester-Amstel. Deze buitenplaats is een bezoek waard. Er is een prachtig, door vrijwilligers onderhouden, park waar je kunt wandelen. Van april t/m oktober zijn er exposities en in de winter zijn er oa concerten. Bekijk hier de foto’s van de expositie en de opening.

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

Huiskamerconcert ‘Muziek in Beeld’ (4 oktober 2015)

In samenwerking met Irina Parfenova (piano) en Suzanne Arends (dwarsfluit) van Troupe A'dour organiseerde IntoTuition het huiskamerconcert ‘Muziek in Beeld’ in Mijdrecht.

Marjolein Berger-Vos vertelde het verhaal van een haar beelden en droeg het bijbehorende gedicht voor. Vervolgens speelden Irina en Suzanne bij het thema van het beeld passende muziekstukken van o.a. Mozart, Schubert, Bach en Fauré.  Zo werden de beelden ‘Geboorte’, ‘Stromend Water’, ‘Bezieling’ en ‘Vlinder’ in muziek uitgedrukt.

Bijzonder hoe de muziek de beelden nog meer tot hun recht lieten komen en de beelden de muziek intenser deed voelen.

Exposities Marjolein Berger-Vos: Expositie bij KunstErf in Vinkeveen

Foto diverse beelden

Huiskamerconcert ‘Muziek in Beeld’, Mijdrecht (5 februari 2017)

Op zondagmiddag 5 februari om 15.00 uur vindt voor de tweede keer het huiskamer-concert ‘Muziek in Beeld’ plaats. Marjolein Berger-Vos vertelt het verhaal van een beeld en draagt het bijbehorende gedicht voor. Vervolgens wordt er telkens muziek gespeeld passende bij de sfeer van het beeld en gedicht. Dit keer zal Buvana Gerlach optreden met harp en zang. Zij zal haar eigen prachtige muziek en liederen ten gehore brengen. Het concert duurt tot ongeveer 16.30 uur gevolgd door een borrel.

Een stoel is te reserveren via info@intotuition.nl of bel met 06-22497997. De bijdrage aan dit unieke concert is 15 euro per persoon, inclusief thee met lekkers en borrel na afloop. Meer informatie over het concert en Buvana is hier te vinden.

Tekstvak: Expositie KunstRondeVenen, Mijdrecht 
(27 & 28 mei 2017)
In de nieuwe expositie– en coachruimte van IntoTuition exposeerde tijdens KunstRondeVenen Carolien Straver met prachtige schilderijen, Lucas Gajewski met zijn indringende tekeningen en grafiek en Marjolein met haar beelden en gedichten. Op beide dagen speelde harpiste Ans van der Harten heerlijke Keltische muziek. Een impressie van de expositie is hier te zien.

Huiskamerconcert ’Muziek in Beeld’, mmv Livio Gianola
(24 november 2017)

Het uitverkochte concert werd dit keer in de nieuwe "huiskamer" van IntoTuition gehouden. Marjolein vertelde bij elk beeld een verhaal en droeg het bijbehorende gedicht voor, waarna de Italiaanse gitaris/componist Livio Gianola een eigen compositie op zijn 8-snarige gitaar speelde. Adrian Rooymans van Live In Europe BV, die mede mogelijk heeft gemaakt dat Livio hier kwam optreden, gaf bij verschillende composities een mooie uitleg over de achtergrond van het stuk. Livio wist met zijn intense, virtuoze spel de aanwezigen diep te raken. Het publiek reageerde dan ook zeer enthousiast met een staande ovatie. Foto’s en muziek.

Huiskamerconcert ’Muziek in Beeld’, mmv Annamária Fábián
(17 november 2018)

Dit keer kwam de Hongaarse gitariste Annamária Fábián naar Mijdrecht. De sprankelend spelende Annamária trad deze avond voor het eerst in Nederland op. De bezoekers hebben genoten van haar spel afgewisseld met beelden, verhalen en gedichten van Marjolein. Met dank aan Adrian Rooymans van Live in Europe BV. Dinsdagavond 9 april 2019 is Annamária te zien in het Concertgebouw in Amsterdam. Klik hier voor foto's van het concert.

‘Muziek in Beeld’ bij de Blauwe Meije in Zegveld (28 september 2019)

Op zaterdagmiddag 28 september treedt Marjolein weer samen op met Buvana Gerlach (harp en zang) bij Buitenplaats De Blauwe Meije. Buvana zal haar eigen prachtige muziek en liederen ten gehore brengen passend bij de beelden en gedichten van Marjolein. Informatie volgt nog of kijk op www.deblauwemeije.nl.