Samenwerking trainers, coaches & adviseurs
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Beeldhouwen ontwikkelt mensen. Het draagt bij aan het bewust worden van eigen gedrag en patronen. Het beeldhouwproces werkt als een metafoor voor processen in het dagelijks leven en de werkomgeving met het beeld als tastbare herinnering aan de opgedane ervaring.

Door de combinatie van ervaren en plezier kan een workshop uitstekend deel uitmaken van een training, coach– of adviestraject. Bijvoorbeeld door de workshop in te zetten als “losmaak”-oefening, groepsopdracht, toekomstbeeld of oefening om met nieuw gedrag te experimenteren. De workshop wordt zo ingericht dat hij goed aansluit op het thema van uw sessie. Tijdens de workshop kunt u het proces samen met ons observeren en vervolgens met de deelnemer(s) ingaan op zaken die tijdens de workshop naar voren zijn gekomen.

Theory U: Leading from the Future as it Emerges

De wijze waarop het beeldhouwproces wordt doorlopen, sluit aan bij de Theory U van Otto Scharmer. Voor trainers, coaches en adviseurs die Theory U inzetten bij hun klanten, vormt onze workshop beeldhouwen een uitstekende methode om de deelnemers in 3-4 uur het U-proces te laten ervaren. Desgewenst laten we de workshop aansluiten op het thema van de training of het adviestraject. Zie ook Beeldhouwen en Theory U

Zelf ervaren

De beste manier om te weten hoe beeldhouwen kan bijdragen aan uw traject, is het zelf eens te ervaren. Regelmatig organiseren we workshops o.b.v. open inschrijving. Kijk voor informatie en data op Workshop Intuïtief Beeldhouwen.

Voor informatie en aanmelding bel 0297-255967 of stuur een e-mail naar info@intotuition.nl.

Samenwerking trainers, coaches & adviseurs

 

 

 

 

Groepsworkshop: Onder deskundige begeleiding maakt iedere deelnemer zijn/haar eigen beeld. Deelnemers worden aangemoedigd vanuit vertrouwen te werken, zonder concreet einddoel, om zo de essentie van creativiteit te kunnen ervaren. Samen beeldhouwen leidt tot een sfeer van vertrouwen en verbondenheid.

Marjolein heeft workshops gegeven in de leergangen 'De Innerlijke Krijger' en 'De kunst van het loslaten' die ik verzorg vanuit de VUmc Academie. Haar bijdrage hieraan is van grote waarde. De wijze waarop zij deelnemers laat ervaren wat er gebeurt als je ruimte maakt in zo'n massief brok steen, als je loslaat wat het moet worden en als je alles wat er gebeurt kunt toelaten, bekrachtigt op heel directe wijze waar onze leergangen over gaan. De zorgvuldige voorbereiding en de mooie beeldverslagen die deelnemers na afloop krijgen, maken de workshop tot een prachtig cadeau met het beeldje als een blijvende herinnering aan wat er mogelijk is als je jezelf vrij spel geeft. Van harte aanbevolen!

Wanda M.J. Straatman
Senior trainer/coach VUmc Academie -
Juni 2015

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

IntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulieren