Workshops Beeldhouwen voor organisaties en teams
Tekstvak: IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Workshops Beeldhouwen voor organisaties en teams

Intuďtief Beeldhouwen voor team-ontwikkeling, bewustwording en verbinding

Workshops van IntoTuition dragen bij aan het bewust worden van eigen gedrag en patronen. Het beeldhouwproces werkt als een metafoor voor processen in je persoonlijk leven en je werk. Om te veranderen heb je ruimte te maken en vanuit een ander perspectief te kijken. Door letterlijk ruimte te maken in de steen, zie je de vormen veranderen en ga je op een andere manier kijken. Niet alleen naar je steen, maar ook naar jezelf en elkaar. Het proces verbindt mensen op ontspannen wijze. Het beeld vormt een tastbare herinnering aan de opgedane ervaringen.

Theory U: Leading from the Future as it Emerges

Intuďtief beeldhouwen is een prachtige manier om in korte tijd met elkaar het proces van Theory U van Otto Scharmer met hoofd, hart en handen te ervaren. Otto Scharmer beschrijft het creatieve proces dat tot diepgaande verandering en vernieuwing leidt, en geeft aan welke capaciteiten nodig zijn om dat proces te laten slagen. Lees meer op Beeldhouwen en Theory U.

Onderdeel van uw trainingsprogramma

Onze workshops maken regelmatig deel uit van interne leiderschaps-programma’s of trainingstrajecten. IntoTuition heeft o.a. bijgedragen aan de programma’s “Touching the Community Soul” van Universiteit Nyenrode, “Theory U Experience” van ROC Amsterdam en Flevoland, en  de “Innerlijke Krijger” en “De Kunst van het Loslaten” van VUmc Academie.

Samenwerking trainers, coaches

Ook werken wij graag samen met trainers of coaches. Lees verder over samenwerking.

 

Klik op de knoppen rechts voor meer informatie over de verschillende workshops of bel met 0297-255967.

Tekstvak: Workshops
Intuďtief Beeldhouwen 
voor organisaties en teams

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen