Workshop Intuitief Beeldhouwen
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Workshop Intuïtief Beeldhouwen

Workshop beeldhouwen — open inschrijving (4-6 personen; 4 uur)

1 à 2 keer per maand biedt IntoTuition op vrijdagmiddag de mogelijkheid intuïtief te beeldhouwen. In een groep van 4-6 personen word je uitgenodigd in een ontspannen en ongedwongen sfeer te werken vanuit vertrouwen en intuïtie. Door het eindresultaat los te laten, ontstaat er ruimte voor creativiteit en vernieuwing. Niet het uiteindelijke beeld, maar het proces en plezier van creëren staan centraal. Deelnemers worden actief aangezet tot experimenteren met de mogelijkheden van speksteen. Speksteen is een zachte steensoort die eenvoudig te bewerken is. Ervaring is niet nodig. Deze workshop biedt tevens een prettige gelegenheid meer vertrouwen te krijgen in eigen creativiteit.

Je bent te gast bij ons gezin in Mijdrecht. Het beeldhouwen vindt plaats in het knusse atelier of, als het weer het toelaat, in de tuin. De workshop begint om 13.30 uur en duurt tot ± 17.30 uur. De kosten van deze middagworkshop bedragen € 60,00 p.p. (incl. BTW). Dit is inclusief deskundige begeleiding, speksteen, houten sokkel, materiaal, gebruik gereedschap, koffie/thee en borrel.

Dagworkshops* - open inschrijving (4-6 personen; 6,5 uur)

Op zondag 4 augustus, vrijdag 23 augustus, zondag 1 september, zondag 6 oktober en zondag 17 november zijn er workshops van een hele dag (10.00 uur - 16.30 uur). Dan heb je heerlijk de tijd om meer aandacht aan je steen te besteden. De kosten van deze dagworkshop bedragen € 90,00 p.p. (incl. BTW). Dit is inclusief deskundige begeleiding, speksteen, houten sokkel, materiaal, gebruik gereedschap, koffie/thee, heerlijke lunch en borrel. Op zondag 18 augustus en zondag 27 oktober wordt de eendaagse workshop “Bedding van het Vrouw-zijn” gegeven. Klik hier voor meer informatie.

Mocht je tijdens een middag of dag workshop aan een grotere steen willen (verder) werken, dan kan dat ook. De kosten voor een middag bedragen in dat geval 50 euro en voor een dag 80 euro (kosten steen en sokkel zijn niet inbegrepen!).

Bovenstaande prijzen gelden uitsluitend voor particulieren. Ben je zelfstandig en wil je een factuur ontvangen? Dat kan. Je betaalt dan de vermelde prijs excl. BTW. Vermeld bij je inschrijving je bedrijfsnaam en adresgegevens, dan ontvang je per e-mail de factuur. 

Workshop beeldhouwen met eigen groep (4-50 personen; 3 - 6 uur)

Het is ook mogelijk exclusief voor een eigen groep een workshop te organiseren. Dag, tijdsduur en locatie kunnen we afstemmen op jouw wensen. Bij groepen vanaf 7 personen maken wij gebruik van externe locaties. Graag informeren wij je over de mogelijkheden en prijzen.

Voor informatie en aanmelding bel 0297-255967 of stuur een e-mail naar info@intotuition.nl. Annulering: Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan ben je binnen 24 uur voor aanvang 100% en binnen een week 50% van het bedrag verschuldigd. Je mag je ook door iemand anders laten vervangen.

Data workshops

2e helft 2019

 

Ø zo. 4 aug. (*dag)

Ø vr. 9 aug. (mid.)

Ø Zo. 18 aug. (*Bedding)

Ø Vr. 23 aug. (*dag)

Ø Zo. 1 sep. (*dag)

Ø Vr. 13 sep. (mid.)

Ø Zo. 6 okt. en 17 nov.(*dag)

Ø Vr. 11 okt. en 8 nov.(mid)

TeamBeeldenTeamBeeldenTeamBeelden

IntoTuition
 Workshops – Beelden – Lezingen

IntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulierenTekstvak: Zomerweek Intuïtief Beeldhouwen in Noord-Spanje

22—29 juni 2019

Klik hier voor meer informatie

Zakelijk

Workshops

Cursussen

BeeldSpraak