Workshops voor jezelf of met vrienden
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privÚ als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Workshops & cursussen voor jezelf of met vrienden

Bij IntoTuition word je uitgenodigd in een ontspannen en ongedwongen sfeer te beeldhouwen vanuit vertrouwen en intu´tie. Door het eind-resultaat los te laten, ontstaat er ruimte voor creativiteit en vernieuwing. Niet het uiteindelijke beeld, maar het proces en plezier van creŰren staan centraal.

Deelnemers worden actief aangezet tot experimenteren met de mogelijkheden van speksteen. Speksteen is een zachte steensoort die eenvoudig te bewerken is. Ervaring is niet nodig. Onze workshops bieden tevens een prettige gelegenheid meer vertrouwen te krijgen in je eigen creativiteit.

Wij bieden kleinschalige workshops met open inschrijving, groeps-workshops op afspraak, korte cursussen en individuele sessies. Kleine groepen kunnen in ons knusse atelier in Mijdrecht terecht en voor grotere groepen maken we gebruik van externe locaties. Dit kan ook bij een van de deelnemers thuis zijn.

Naast beeldvorming met steen kun je ook terecht voor coaching met behulp van Innerlijke Beeldvorming om je natuurlijk creatievermogen te versterken.

Via de knoppen rechts is meer informatie te vinden over de workshops, cursussen, prijzen en data. Je bent van harte welkom!

 

IntoTuition biedt ook diverse workshops voor organisaties op het gebied van teambuilding en bewustzijnsontwikkeling.

IntoTuition
áWorkshops ľ Beelden ľ Lezingen

IntoTuition Workshops intuitief beeldhouwen, organisaties en particulieren