Workshop Bedding van het vrouw-zijn
IntoTuition biedt u workshops beeldhouwen, beelden en lezingen.
- Workshops: voor bedrijven (als bedrijfsuitje, teambuilding, relatieactiviteit of relatiegeschenk), voor particulieren (familie-uitje, vriendengroep, jaarclub, bestuur, etc) en intensieve individuele workshops;
- Beelden: Uniek en persoon geschenk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Ook in opdracht.
- Lezingen: Geinspireerd door haar beelden, laat Marjolein Berger-Vos met haar lezingen voelen hoe business spiritualiteit binnen een bedrijf leidt tot creativiteit en vernieuwing.

Workshop “Bedding van het Vrouw-zijn”

Intuïtief Beeldhouwen (4-6 personen)

Deze workshop maakt je meer bewust van je eigen bedding en wat het van je vraagt om vanuit je bedding te creëren.

Tijdens deze eendaagse workshop gaan we onderzoeken en ervaren wat het vrouw-zijn voor een ieder van ons betekent. Als we onze huidige overtuigingen en verwachtingen rond het vrouw-zijn van onszelf, van onze cultuur, van wat dan ook, tijdens deze dag wat kunnen loslaten, welk verlangen rond vrouw-zijn borrelt er dan in ons op? Het is de intentie om al beeldhouwend het contact met onze bedding te verdiepen en vandaaruit te ontdekken wat er wil ontstaan, met het beeld Bedding als inspiratie.

We starten met een meditatie om goed in ons lichaam te zijn en onze bedding te verkennen. Vervolgens maak je een eigen beeld van speksteen en worden alle stappen van het beeldhouwproces doorlopen. Speksteen is een zachte steensoort die eenvoudig te bewerken is. Al doende leer je een aantal basistechnieken voor het vormgeven en afwerken van je beeld. Ervaring is niet nodig.

Je kunt deze dag heerlijk experimenteren! Je wordt aangemoedigd de controle wat los te laten en jezelf over te geven aan het proces. Met het boren van een gat word je uitgenodigd je aandacht voor de buitenkant van de steen te verplaatsen naar de binnenkant. Daarmee wordt een innerlijke reis gestart, waardoor gedurende het proces de intentie steeds dieper kan worden gevoeld. Je maakt ruimte in de steen en in jezelf, waardoor zich andere vormen aandienen en je waarneming verandert.

Maak contact met je innerlijk weten, nauw verbonden met jouw bedding en laat je energie van vrouw-zijn stromen!

De workshop met open inschrijving wordt gegeven op zondag 18 augustus en 27 oktober 2019, van 10.00 uur tot 17.00 uur, inclusief heerlijke, vegetarische lunch met eigengemaakte soep, salades en vers brood. We sluiten af met een expositie van de beelden en een borrel. Je kunt deze workshop ook boeken voor een eigen groep vrouwen. Datum wordt dan in overleg gekozen.

Bijdrage en aanmelding workshop

De bijdrage voor deze workshop is 120 euro (incl. 21% BTW). Inbegrepen zijn begeleiding, speksteen, houten sokkel, benodigd materiaal, gebruik van gereedschap, koffie/thee, lunch, borrel en een fotoreportage. De workshop vindt plaats bij IntoTuition in Mijdrecht.

Bovenstaande prijs geldt uitsluitend voor particulieren. Ben je zelfstandig en wil je een factuur ontvangen? Dat kan. Je betaalt dan de vermelde prijs excl. BTW. Vermeld bij je inschrijving je bedrijfsnaam en adresgegevens, dan ontvang je per e-mail de factuur. 

Je kunt je hier aanmelden via of bel 0297-255967, ook voor meer informatie.

Annulering: Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan ben je binnen 24 uur voor aanvang 100% en binnen een week 50% van het bedrag verschuldigd. Je mag je ook door iemand anders laten vervangen.